Sarah Jessica Parker, actriţa cea mai lipsită de sex-appeal

Sarah Jessica Parker, protagonista serialului TV de succes "Totul despre sex", a mărturisit că a fost extrem de deranjată după ce, în toamna anului trecut, s-a situat pe primul loc în topul celor mai puţin senzuale femei din lume, realizat de revista Maxim.

81 afișări
Imaginea articolului Sarah Jessica Parker, actriţa cea mai lipsită de sex-appeal

Sarah Jessica Parker, actriţa cea mai lipsită de sex-appeal (Imagine: /www.dailymail.co.uk)

Cititorii revistei Maxim au fost de părere că Sarah Jessica Parker este femeia cea mai puţin senzuală din lume, oricât de mult s-ar chinui companiile de cosmetice, producătorii de la Hollywood sau revistele de modă s-o transforme într-o zeiţă, informează dailymail.co.uk.

Alături de ea, în acest top au mai fost incluse turbulenta divă soul Amy Winehouse, actriţa de origine asiatică din serialul TV "Anatomia lui Grey", Sandra Oh, Madonna şi Britney Spears.

Parker a mărturisit că titlul a fost la fel de greu de înghiţit ca o pastilă. Totuşi, actriţa nu se poate plânge din cauza aspectului său fizic pentru că, după încheierea filmărilor la serialul "Totul despre sex", a câştigat frumoasa sumă de 12,5 milioane de lire sterline (25 de milioane de dolari) numai din contracte publicitare, mai mult decât au obţinut cele trei foste colege ale sale, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon, la un loc. Actriţa are contracte cu firme precum Gap, Garnier şi Steve and Barry.

Parker, în vârstă de 43 de ani, a spus că rezultatul topului realizat de revista Maxim a fost "brutal" şi l-a afectat şi pe soţul ei, actorul Matthew Broderick.

Actriţa a declarat pentru revista Grazia: "Am oare sâni falşi, mi-am făcut injecţii cu botox sau mi-am mărit buzele? Nu". "Corespund câtorva idealuri şi standarde din revistele destinate bărbaţilor? Poate nu", a continuat actriţa. "Sunt oare cea mai lipsită de senzualitate femeie din lume? Wow! E cam şocant când bărbaţii... Este atât de brutal, atât de plin de furie", a continuat Parker.

"Cred că nu poţi să placi tuturor", a concluzionat actriţa.

Sarah Jessica Parker va apărea, alături de fostele sale colege din "Totul despre sex", în varianta pentru marile ecrane a popularului serial, premiera fiind programată pentru sfârşitul lunii mai, în SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici