Sarah Jessica Parker: Fanii vor fi şocaţi de lungmetrajul "Totul despre sex"

Actriţa Sarah Jessica Parker, starul din "Totul despre sex", a declarat că fanii serialului TV vor fi "şocaţi" de versiunea acestuia pentru marele ecran, în mare parte din cauza tonului serios pe care îl are acţiunea filmului, informează ContactMusic.co.uk.

32 afișări
Imaginea articolului Sarah Jessica Parker: Fanii vor fi şocaţi de lungmetrajul "Totul despre sex"

Sarah Jessica Parker: Fanii vor fi şocaţi de lungmetrajul "Totul despre sex" (Imagine: Mediafax Foto)

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 42 de ani, o interpretează atât în serial, cât şi în lungmetraj, pe scriitoarea Carrie Bradshaw. Parker a declarat că iubitorii personajului vor avea ocazia să vadă o parte diferită a poveştii strălucitoare din New York, insistând că puţinii norocoşi care au avut ocazia de a asista la avanpremiera filmului, au fost "surprinşi" de complexitatea acestuia.

De asemenea, Parker a făcut o aluzie la faptul că filmul ar putea avea premiera chiar la Festivalul de Film de la Cannes, care se desfăşoară în luna mai.

Scenariul filmului se axează pe vieţile celor patru personaje principale ale serialului "Totul despre sex", care a rulat pe micile ecrane timp de şase ani şi s-a încheiat în 2004.

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon îşi reiau rolurile jucate în acest serial, în timp ce producătorul executiv Michael Patrick King semnează regia şi scenariul filmului.

Sarah Jessica Parker este unul dintre producătorii filmului, alături de King, John Melfi şi Darren Star.

Serialul a fost inspirat din articolele autobiografice scrise de Candace Bushnell.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici