Sarah Jessica Parker va lansa o colecţie de felicitări

Actriţa Sarah Jessica Parker îşi va lansa propria colecţie de felicitări şi obiecte de papetărie, despre care a spus că este inspirată de "dragostea ei pentru cuvinte", în colaborare cu celebra companie Hallmark.

169 afișări
Imaginea articolului Sarah Jessica Parker va lansa o colecţie de felicitări

Sarah Jessica Parker va lansa o colecţie de felicitări (Imagine Mediafax Foto/AFP)

"Cred din răsputeri în forţa unui mesaj scris de mână, deci am fost extrem de interesată de implicarea în acest proiect", a declarat actriţa, potrivit contactmusic.com.

Pe lângă colecţia de felicitări, care vor fi disponibile în magazinele Hallmark în câteva săptămâni, clienţii vor putea găsi, de asemenea, hârtie de împachetat şi o colecţie de articole de papetărie.

Colecţia de felicitări reprezintă un segment de piaţă inedit pentru Sarah Jessica Parker, care a lansat deja o serie de parfumuri şi o linie de îmbrăcăminte intitulată "Bitten", împreună cu retailerul Steve & Barry's, în 2007.

Recent, actriţa a anunţat că va lansa o linie de pantofi de lux, care se va numi "SJP", în parteneriat cu retailerul Nordstrom, pe 28 februarie, într-un magazin ce va fi deschis temporar la New York, până pe 2 martie.

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 48 de ani, a devenit celebră jucând în serialul de televiziune "Totul despre sex" (1998 - 2004), dar şi în continuările pentru marele ecran ale acestei producţii. Ulterior, ea a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reuşi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici