Şarapova anunţă că este însărcinată cu primul copil

Fostul număr unu din tenisul mondial, rusoaica Maria Şarapova, a profitat marţi de împlinirea vârstei de 35 de ani pentru a anunţa că este însărcinată cu primul ei copil.

999 afișări
Imaginea articolului Şarapova anunţă că este însărcinată cu primul copil

Şarapova anunţă că este însărcinată cu primul copil

Rusoaica, de cinci ori campioană de Grand Slam, care s-a retras din sport în 2020, a împărtăşit vestea pe Instagram celor 4,2 milioane de urmăritori ai săi, relatează Reuters.

„Începuturi preţioase!!!!", a scris ea alături de o fotografie în care apare pe o plajă şi zâmbeşte.

„Mâncatul tortului aniversar pentru doi a fost întotdeauna specialitatea mea".

În decembrie, Şarapova şi omul de afaceri britanic Alexander Gilkes au dezvăluit că s-au logodit.

Deşi a concurat sub drapelul Rusiei în timpul carierei sale - şi este singura rusoaică care a câştigat un Grand Slam în carieră - Şarapova a locuit în Statele Unite de când a venit în ţară, pe când era o tânără promisiune a tenisului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici