Sarkozy ar fi avut o aventură cu soţia unui actual ministru

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a avut o relaţie extraconjugală cu soţia unuia din membrii actualului Guvern în urmă cu aproximativ patru ani, când actualul şef al statului deţinea funcţia de ministru de Interne, potrivit unui fost oficial din poliţie, citat de The Times în ediţia electronică.

12 afișări
Imaginea articolului Sarkozy ar fi avut o aventură cu soţia unui actual ministru

Sarkozy ar fi avut o aventură cu soţia unui actual ministru

Publicaţia britanică scrie că informaţia s-ar regăsi în notiţele personale ale lui Yves Bertrand, fostul director al Renseignements Généraux (RG), serviciu de informaţii afiliat poliţiei franceze, în perioada 1992-2004.

Printre notiţele fostului director, a cărui funcţie a fost un instrument politic pentru mulţi lideri francezi, o alta, care ar proveni din 2003, atrage atenţia: "Chirac s-a deplasat în Canada pentru o operaţie de facelift".

Jurnalul, care conţine numeroase informaţii legate de trafic de droguri, scandaluri sexuale, şantaj şi corupţie în rândul liderilor francezi, a fost confiscat de judecători recent în cadrul unei anchete care vizează suspiciuni de abuz în serviciu. Informaţiile au fost divulgate de revista franceză Le Point.

Bertrand, în vârstă de 63 de ani, a consemnat detalii şi despre viaţa privată şi de familie a lui Lionel Jospin, fostul premier francez şi candidat la alegerile prezidenţiale din 2002. Le Point scrie că printre informatorii fostului director al RG s-au numărat şi jurnalişti care primeau bani în schimbul unor informaţii importante.

După divorţul de Nicolas Sarkozy, Cecilia s-a plâns în mod constant de infidelităţile fostului soţ iar o serie de informaţii neconfirmate susţin că ea ar fi primit detalii în acest sens din partea RG. Sarkozy l-a demis pe Bertrand în 2004 pe fondul suspiciunilor că acesta ar fi fost implicat, alături de fostul premier Dominique de Villepin, în încercarea de a-l denigra public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici