Sarkozy, atacat de un monstru, în filmul lui Minoru Kawasaki (Video)

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy va fi "special guest" în noua producţie semnată de regizorul japonez Minoru Kawasaki, "Monster X Strikes Back: Attack the G8 Summit", prezentat la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Veneţia (27 august - 6 septembrie 2008).

23 afișări
Imaginea articolului Sarkozy, atacat de un monstru, în filmul lui Minoru Kawasaki (Video)

Sarkozy, atacat de un monstru, în filmul lui Minoru Kawasaki

Potrivit revistei franceze Première, aşa cum arată titlul filmului japonez, Guilala - un animal uriaş de tip Godzilla, creat la sfârşitul anilor '60, se apucă, în noua producţie, să distrugă oraşul unde se desfăşoară un summit al statelor din G8. Secvenţele din film în care apare preşedintele Nicolas Sarkozy utilizează imagini de actualitate.

"Monster X Strikes Back" constituie una din curiozităţile secţiunii paralele a Mostrei veneţiene de anul acesta.

Printre cele mai cunoscute filme ale lui Minoru Kawasaki se numără "The Calamari Wrestler" (2004) şi " The World Sinks Except Japan" (2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici