Sarkozy s-a luptat în van să-şi păstreze soţia

Nicolas Sarkozy s-a luptat să recâştige inima fostei soţii, Cécilia, copleşind-o cu atenţii şi vorbe dulci, dar tocmai aceste eforturi au dus la divorţul celui mai glamour cuplul de la Palatul Elysée, potrivit unor surse apropiate preşedintelui francez, informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Sarkozy s-a luptat în van să-şi păstreze soţia

Sarkozy s-a luptat în van să-şi păstreze soţia

Sarkozy a înconjurat-o pe Cécilia cu cadouri, complimente şi cuvinte iubitoare şi o suna sau îi trimitea SMS-uri de câteva zeci de ori pe zi, încercând astfel să salveze cei 11 ani de căsnicie, potrivit publicaţiei franceze Le Figaro.

Eforturile sale au eşuat tocmai pentru că Cécilia s-a simţit copleşită de atenţia sa constantă, spun prieteni ai preşedintelui francez.

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi soţia sa Cécilia s-au despărţit joi, de comun acord. Anunţul făcut de Palatul Elysée a pus astfel capăt speculaţiilor care durau de câteva săptămâni cu privire la mariajul celor doi şi a confirmat informaţiile apărute în presă, potrivit cărora perechea prezidenţială a mers, în secret, luni, la un judecător pentru a iniţia procedura de divorţ.

Surse apropiate preşedintelui spun că acesta întrerupea foarte des şedinţele de lucru pentru a vorbi cu soţia sa la telefon. Preşedintele francez i-a propus, de asemenea, soţiei sale să-i adopte cele două fiice din prima ei căsătorie, cu omul de televiziune Jacques Martin, deşi pe atunci acesta era încă în viaţă.

Membrii familiei şi prietenii lui Nicolas Sarkozy spun că acesta s-a străduit prea mult, lucru conştientizat şi de preşedintele francez. "Orice lucru care înainte îi plăcea (Céciliei n.r.) acum nu îi mai place", s-a plâns preşedintele unui prieten.

Într-un interviu pentru revista Elle, Cécilia Sarkozy a insistat că fostul său soţ se va descurca mai bine fără ea.

"I-am consacrat lui Nicolas douăzeci de ani din viaţa mea, douăzeci de ani care n-au fost întotdeauna uşori, douăzeci de ani în care eu am stat în umbră", a declarat Cécilia.

În ceea ce priveşte copiii cuplului, Cécilia a mai declarat: "Am fost neliniştită din cauza reacţiei lor. Dar Judith şi Jeanne-Marie sunt mari iar Nicolas este şi va fi mereu tatăl lor vitreg. În ceea ce-l priveşte pe Luis, el a reacţionat foarte bine: este un copil care are nevoie în jurul lui de calm, ca orice copil. Îmi doresc foarte mult să mă ocup de el".

Fosta doamnă Sarkozy a dezminţit informaţia potrivit căreia a prezentat o falsă imagine a relaţiei lor pentru a-l ajuta pe Nicolas Sarkozy să câştige alegerile prezidenţiale. "Eu şi Nicolas nu am minţit niciodată. Am încercat să reclădim şi să salvăm relaţia noastră. Până la final", a spus aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici