Şase ore de muzică live, în tren, la următorul eveniment Beck'sperience

Participanţii la următorul eveniment Beck'sperience - Beck'sperience Train - se vor bucura de şase ore de muzică live cu Les Elephants Bizarres, Şuie Paparude, DJ Vika Jigulina, DJ Christian Green şi Dj Gojira, într-un tren care va pleca, în noaptea de 29 octombrie, din Gara de Nord din Bucureşti.

75 afișări
Imaginea articolului Şase ore de muzică live, în tren, la următorul eveniment Beck'sperience

Şase ore de muzică live, în tren, la următorul eveniment Beck'sperience (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Un tren cu 11 vagoane, amenajate ca un club, unde vor fi amplasate două scene pe care vor evolua trupele şi artiştii invitaţi, va porni din Gara de Nord pe 29 octombrie, la ora 22.00, unde va reveni la 4.00, după şase ore de petrecere.

Cei care doresc să participe la petrecerea Beck'sperience Train trebuie să se înscrie până pe 26 octombrie la miezul nopţii pe site-ul www.becks.ro. Sunt disponibile 300 de invitaţii pentru două persoane.

Beck'sperience Train este cel de-al doilea eveniment Beck'sperience din 2010, după concertul Noisettes din luna mai.

Lansată în 2008, platforma de evenimente Beck'sperience ajunge astfel la cea de-a cincea ediţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici