Scarlett Johansson a născut o fetiţă

Scarlett Johansson a născut primul ei copil, o fetiţă, care a primit numele Rose Dorothy, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al actriţei americane.

836 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson a născut o fetiţă

Scarlett Johansson a născut o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scarlett Johansson, în vârstă de 29 de ani, este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac - proprietarul unei agenţii de publicitate, în vârstă de 31 de ani -, din septembrie 2013.

Acesta este primul copil atât pentru Johansson, cât şi pentru Dauriac.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, din 2008 până în 2011. Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Remarcându-se la vârsta de 14 ani, după ce a jucat alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai", Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentaţi regizori din industrie, precum fraţii Joel şi Ethan Coen, Brian de Palma şi Christopher Nolan.

Succesul mondial obţinut de "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in translation", de Sofia Coppola, în 2003, i-a adus premiul BAFTA şi i-a relevat talentul artistic în faţa lumii întregi, ajutând-o să devină apoi "muza" lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele "Match Point", "Bomba zilei/ Scoop" şi "Vicky Cristina Barcelona".

A devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge".

S-a remarcat în pelicule precum "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Jurnalul unei dădace" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

În ultimii ani, actriţa americană a apărut şi în filme de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele "Răzbunătorii"/"The Avengers" şi "Iron Man 2".

În februarie, Johansson a primit un trofeu onorific la cea de-a 39-a gală de decernare a premiilor César, echivalentul francez al Oscarurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici