Scarlett Johansson, angajată pentru trei noi proiecte extrem de diferite

Actriţa americană Scarlett Johansson şi-a dat acordul pentru o serie de trei roluri prin intermediul cărora se va mişca foarte repede de la relaţii moderne, la comedie neagră şi la dramă istorică, informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Scarlett Johansson, angajată pentru trei noi proiecte extrem de diferite

Scarlett Johansson, angajată pentru trei noi proiecte extrem de diferite

Johansson va apărea alături de alte staruri în comedia "She's Just Not That Into You", după care se va materializa în femeie fatală în "The Spirit", lungmetraj regizat de Frank Miller ("Sin City"). În iarnă va începe filmările la drama istorică "Mary Queen of Scots", un proiect mai vechi al lui Johansson.

În "He's Just Not That Into You", Johansson va juca rolul unei instructoare de pilates-cântăreaţă aspirantă care are o legătură sentimentală cu un bărbat căsătorit şi speră că acesta îşi va părăsi nevasta. Lungmetrajul va fi regizat de Ken Kwapis ("License to Wed").

În comedia neagră "The Spirit", Johansson va juca rolul unei femei extrem de frumoase şi primejdioase, Silk N. Floss. Aceasta este o secretară inteligentă şi cu spirit vindicativ care devine complicea lui Octopus, un geniu al răului interpretat de Samuel L. Jackson. Filmul va fi lansat în 2009.

Drama istorică "Mary, Queen of Scots" va fi regizată de James Curran, care a adus în urmă cu câteva luni pe marile ecrane "Vălul pictat". Maria, o femeie de origine romano-catolică, a fost regina Scoţiei în perioada 1542 - 1567, dar aspiraţiile sale la tronul Angliei, ocupat de verişoara sa de religie protestantă, regina Elisabeta I-a, au dus la decapitarea sa la vârsta de 44 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici