Scarlett Johansson şi Jessica Alba, în topul celor mai dorite femei din lume

Actriţele Scarlett Johansson şi Jessica Alba au fost incluse în ediţia pe 2008 a topului celor mai dorite femei din lume realizat de site-ul de internet askmen.com, care a desemnat-o lider de clasament pe actriţa americană Katherine Heigl.

2 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson şi Jessica Alba, în topul celor mai dorite femei din lume

Scarlett Johansson

Site-ul, care numără lunar 7 milioane de cititori, realizează anual, pe baza voturilor cititorilor, un top al celor mai dorite 99 de femei din lume. Cititorii iau în calcul calităţile pe care trebuie să le întrunească o iubită sau soţie ideală, precum inteligenţa, umorul, carisma şi ambiţiile.

Heigl, în vârstă de 29 de ani, a jucat anul trecut în comedia de succes "Un pic însărcinată" şi se află în prezent pe marile ecrane cu comedia romantică "27 de rochii", povestea unei domnişoare de onoare ghinioniste, în regia lui Anne Fletcher.

Actriţa a câştigat un premiu Emmy pentru rolul medicului Izzie Stevens din serialul de televiziune de succes "Anatomia lui Grey" şi a fost nominalizată de două ori la premiile Globul de Aur pentru aceeaşi partitură.

Pe locul al doilea în topul realizat de askmen.com s-a situat top modelul Alessandra Ambrosio, aceasta fiind urmată de actriţa britanică Kate Beckinsale, cunoscută pentru rolurile din drama "Pearl Harbor" şi din comedia "Click - Zapând prin viaţă".

Actriţa americană de origine cubaneză Eva Mendes, care a jucat în "Hitch - Consilier în amor", şi viitoarea mămică Jessica Alba, starul din "Sin City", completează topul cinci al celor mai dorite femei din lume.

În acelaşi clasament au fost incluse, în ordine, actriţele Scarlett Johansson şi Jessica Biel, cântăreaţa originară din Barbados Rihanna şi top modelele Marisa Miller şi Adriana Lima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici