Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au căsătorit

Actriţa Scarlett Johansson s-a căsătorit cu Ryan Reynolds, sâmbătă, în Canada, într-o staţiune de lângă Vancouver.

20 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au căsătorit

Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au căsătorit (Imagine: People)

Potrivit revistei Peolple, amândoi actorii se află la prima căsătorie. Cei doi şi-au anunţat logodna în luna mai a acestui an.

Johansson, în vârstă de 23 de ani, şi-a început relaţia cu Reynolds (31 de ani) anul trecut, la puţin timp după ce acesta se despărţise de cântăreaţa Alanis Morissette.

Scarlett Johansson a devenit faimoasă odată cu rolul său din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998), consolidându-şi statutul cu roluri precum cele din "O lume de fantome" şi "Rătăciţi printre cuvinte", pentru care a câştigat premiul BAFTA, sau "Fata cu cercel de perlă". În luna mai a acestui an, Johansson a debutat şi în muzică, cu un album intitulat "Anywhere I Lay My Head", ce prezintă coveruri după piese ale lui Tom Waits.

Ryan Rodney Reynolds este un actor canadian, care a început să se bucure de popularitate şi în SUA odată cu rolul său din sitcomul "Two Guys and a Girl". Acesta şi-a construit apoi o carieră la Hollywood, jucând atât în comedii, dar punând în scenă şi roluri dramatice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici