Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au logodit

Actorii Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au logodit, potrivit purtătorului de cuvânt al artistei americane.

27 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au logodit

Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au logodit

Marcel Pariseau, purtătorul de cuvânt al actriţei, a confirmat ştirea după ce aceasta a fost făcută publică de revista People, biblia informaţiilor mondene de la Hollywood.

"Amândoi sunt încântaţi", a indicat Pariseau, adăugând că "cei doi nu au fixat o dată a nunţii".

Scarlett Johansson, în vârstă de 24 de ani, a devenit celebră în 2003 datorită filmului "Rătăciţi printre cuvinte", de Sofia Coppola, care i-a adus prima dintre cele patru nominalizări la premiile Globul de Aur.

Muză a lui Woody Allen, care a distribuit-o în mai multe filme ale sale ("Match Point", "Bomba Zilei/ Scoop", "Vicky Cristina Barcelona"), Scarlett îşi va lansa pe 20 mai primul său album muzical, "Anywhere I Lay My Head", la care a colaborat cu celebrul muzician Tom Waits.

Ryan Reynolds, născut la Vancouver (vestul Canadei) în urmă cu 31 de ani, a putut fi văzut în filme precum "Blade: Trinity" (2004), "Amityville" (2005), "Aşii din mânecă" (2007), "Desigur... poate că..." (2008) şi îi va da replica lui Hugh Jackman în următorul lungmetraj al francizei "X-Men", "Wolverine".

Reynolds a fost logodit în perioada 2004 - 2006 cu cântăreaţa Alanis Morissette.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici