Scarlett Johansson şi Sam Rockwell, într-un film bazat pe un scenariu de Stanley Kubrick

Scarlett Johansson şi Sam Rockwell vor deţine rolurile principale în lungmetrajul "Lunatic at Large", realizat pe baza unui scenariu scris de Stanley Kubrick, informează allocine.fr.

56 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson şi Sam Rockwell, într-un film bazat pe un scenariu de Stanley Kubrick

Scarlett Johansson şi Sam Rockwell, într-un film bazat pe un scenariu de Stanley Kubrick (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce au jucat împreună în "Iron Man 2", care va avea premiera la sfârşitul lunii aprilie, Scarlett Johansson şi Sam Rockwell îşi vor da din nou replica pe marele ecran în lungmetrajul "Lunatic at Large".

Având la bază întâlnirea dintre un fost angajat al unui circ itinerant şi o obişnuită a unui bar, filmul reprezintă totodată debutul regizoral al cineastului Chris Papers, pe baza unui scenariu scris în colaborare de Jim Thompson şi Stanley Kubrick la sfârşitul anilor '50.

După "Inteligenţă artificială" (2001) şi în aşteptarea lui "Aryan Papers", filmul "Lunatic at Large" este cel de-al treilea proiect cinematografic care face ca opera cineastului Stanley Kubrick să fie transpusă în continuare pe marele ecran, la 11 ani de la moartea acestuia.

Potrivit site-ului allocine.fr, acest proiect cinematografic ar putea fi urmat de multe altele în anii următori, inspirate din scrierile lui Kubrick, deoarece ginerele celebrului cineast a declarat că acesta a lăsat în urma lui numeroase documente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici