Scarlett Johansson va da în judecată ediţia britanică a revistei Cosmopolitan

Actriţa Scarlett Johansson vrea să dea în judecată ediţia britanică a revistei Cosmopolitan din cauza unor "citate fabricate" introduse într-un interviu publicat, informează ediţia online a The Guardian.

17 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson va da în judecată ediţia britanică a revistei Cosmopolitan

Scarlett Johansson va da în judecată ediţia britanică a revistei Cosmopolitan

Scarlett Johansson, care va găzdui anul acesta concertul Premiului Nobel pentru Pace, a acuzat revista Cosmopolitan că a introdus citate inventate într-un interviu pe care l-a acordat publicaţiei.

Actriţa trebuia să apară pe coperta ediţiei din ianuarie 2009 a Cosmopolitan - deţinută de National Magazine Company -, promovând un articol intitulat "Scarlett: De ce m-am măritat". Textul includea citate referitoare la mariajul actriţei în vârstă de 24 de ani cu Ryan Reynolds, cum ar fi "Eu şi Ryan suntem îndrăgostiţi şi ne bucurăm de relaţia noastră" sau "Suntem la fel ca orice alt cuplu - ne simţim norocoşi că suntem împreună". Actriţa susţine că nu ar fi făcut niciodată acest gen de afirmaţii, iar agentul vedetei, Marcel Pariseau a calificat citatele ca "producţii fabricate".

Potrivit lui, actriţa intenţionează să dea în judecată revista dacă articolul incluzând declaraţii neadevărate nu este retractat. "În prezent aşteptăm să vedem care este răspunsul celor de la Cosmopolitan. Dar am luat legătura cu avocaţii şi în cazul în care editorialiştii nu rectifică afirmaţiile, vom lua măsuri legale", a spus avocatul.

Articolul reia fragmente din interviurile acordate de Johansson ediţiei americane a revistei Cosmopolitan, la începutul anului 2008, dar citatele controversate au fost adăugate separat. Reprezentanţii revistei au spus că citatele au fost preluate de la Hot Features, o agenţie de ştiri mondene cu sediul la Londra.

"Ediţia britanică a revistei Cosmopolitan a tipărit un interviu cu Scarlett Johansson care a inclus o serie de citate referitoare la mariajul vedetei, preluate de la o agenţie de ştiri. Am preluat aceste afirmaţii cu bună credinţă, considerând că interviul a avut loc cu aprobarea actriţei şi a agentului ei", se spune într-un comunicat de presă al revistei Cosmopolitan.

Replica actriţei nu a întârziat, venind prin intermediul avocatului său. "Scarlet Johansson nu a acordat publicaţiei britanice Cosmopolitan un interviu şi nu a discutat niciodată relaţia ei personală cu vreun membru din echipa editorială a publicaţiei. Articolul promovat pe copertă este o încercare evidentă a ediţiei britanice Cosmopolitan de a-i capitaliza imaginea în folosul revistei, deformând adevărul şi dezinformând cititorii. Scarlet Johansson este dezamăgită că o publicaţie de prestigiu poate publica un articol fictiv", a spus Marcel Pariseau, acuzând lipsa de profesionalism a publicaţiei britanice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici