Scarlett Johansson va juca rolul actriţei Janet Leigh în "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho" - VIDEO

Scarlett Johansson va juca rolul actriţei Janet Leigh în pelicula "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho", despre realizarea horror-ului clasic "Psycho" de legendarul regizor, care va fi interpretat de Anthony Hopkins.

166 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson va juca rolul actriţei Janet Leigh în "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho" - VIDEO

Scarlett Johansson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alături de Johansson, James D'Arcy va interpreta rolul actorului Anthony Perkins din "Psycho". Helen Mirren o va interpreta la rândul ei pe soţia lui Hitchcock, Alma, potrivit variety.com.

Filmul regizat de Sacha Gervasi va relata experienţele trăite de Hitchcok în timpul filmărilor pentru thrillerul "Psycho" la sfârşitul anilor '50.

Scenariul este semnat de John McLaughlin, iar producătorii sunt Ivan Reitman, Joe Medjuck şi Tom Pollack, prin Montecito Picture Company, alături de Tom Thayer.

"Psycho" a devenit aproape instantaneu un clasic al genului atunci când a fost lansat, în 1960, şi mulţi pasionaţi de cinematografie îl consideră drept cel mai bun film regizat de cineastul britanic. Acest film de groază a beneficiat de trei continuări şi de un remake realizat în 1999.

Scarlett Johansson a jucat recent în comedia "Avem un zoo! We Bought a Zoo", în timp ce James D'Arcy a putut fi văzut recent pe marile ecrane în filmul Madonnei "W.E.".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici