Scarlett Johansson - vedeta cu cei mai frumoşi sâni - GALERIE FOTO

Scarlett Johansson a fost desemnată vedeta cu cel mai frumos bust de la Hollywood, devansându-le pe Salma Hayek şi Halle Berry, potrivit rezultatelor unui sondaj publicate de thesun.co.uk.

1349 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson - vedeta cu cei mai frumoşi sâni - GALERIE FOTO

Scarlett Johansson - vedeta cu cei mai frumoşi sâni

GALERIE FOTO

Bustul actriţei Scarlett Johansson a fost apreciat nu doar de fanii din lumea întreagă, ci şi de partenera ei pe marele ecran din pelicula "The Other Boleyn Girl", actriţa Natalie Portman, care a declarat recent că "sânii (lui Scarlett, n.r.) sunt atât de frumoşi încât îi vine să îi atingă".

Actriţa Salma Hayek, nominalizată la premiile Oscar pentru portretul pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002) şi producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York", s-a situat pe a doua poziţie în acest top al celor mai frumoase busturi.

Halle Berry, posesoare a unui premiu Oscar, care a negat în trecut speculaţiile potrivit cărora i s-ar fi oferit un bonus de 500.000 de dolari pentru a filma o scenă topless în filmul "Cod de acces: Swordfish" (2001), a ocupat poziţia a treia în acest clasament.

Topul 5 al vedetelor cu cele mai frumoase busturi a fost completat de cântăreaţa americană Jessica Simpson şi de actriţa Jennifer Love Hewitt, pe poziţia a patra, respectiv a cincea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici