Scene fierbinţi cu Sienna Miller în noul său film "Hippie Hippie Shake"

Actriţa britanică Sienna Miller apare în ipostaze fierbinţi în noul său film, "Hippie Hippie Shake", o comedie a cărei acţiune se situează în anii '60 - '70, potrivit fotografiilor realizate de paparazzi în timpul filmărilor, informează The Sun.

10 afișări
Imaginea articolului Scene fierbinţi cu Sienna Miller în noul său film "Hippie Hippie Shake"

Scene fierbinţi cu Sienna Miller în noul său film "Hippie Hippie Shake"

Frumuseţea blondă, care recent a lansat filmul "The Factory Girl", apare goală, cu părul despletit, purtând doar o coroană de flori pe cap, în câteva scene din filmul "Hippie Hippie Shake".

Scenele au fost filmate într-o grădină din cartierul şic Notting Hill, situat în vestul Londrei.

"(Sienna n.r.) stătea pe iarbă purtând flori în păr şi îşi mişca mâinile. Arăta pur şi simplu fantastic", a declarat un martor.

Filmul "Hippie Hippie Shake", care va fi lansat anul viitor, are ca subiect procesul în care faimoasa revistă Oz a fost acuzată de obscenitate, în anii '60. Scenariul a fost inspirat din memoriile jurnalistului australian Richard Neville.

Sienna Miller joacă în acest film rolul unei vedete mondene londoneze, Maureen Cleave.

Alături de Sienna Miller, în film mai apar Cillian Murphy şi Margo Stilley.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici