Scene provocatoare cu Gwyneth Paltrow, în filmul "Iron Man 3" - VIDEO

Gwyneth Paltrow este protagonista unor scene provocatoare în cel de-al treilea film al francizei "Iron Man", peliculă în care apare alături de Robert Downey Jr.

1499 afișări
Imaginea articolului Scene provocatoare cu Gwyneth Paltrow, în filmul "Iron Man 3" - VIDEO

Scene provocatoare cu Gwyneth Paltrow, în filmul "Iron Man 3"

Gwyneth Paltrow este surprinsă într-un sutien negru în "Iron Man 3".

Actriţa interpretează în film rolul Virginiei "Pepper" Potts, iubita şi asistenta lui Tony Stark (Robert Downey Jr.).

Misiunea lui Tony Stark este să protejeze lumea de maleficul Mandarin, dar el trebuie să aibă grijă şi de "Pepper", cea mai importantă persoană pentru el.

Întregul trailer al filmului a apărut marţi, după ce o versiune mai scurtă a acestuia a putut fi urmărită încă de luna trecută, cu ocazia Super Bowl-ului, informează dailymail.co.uk.

Filmul este programat să apară pe 26 aprilie în Marea Britanie şi pe 3 mai în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici