Scorpions, către fanii din România: We'll Rock You Like a Hurricane

Trupa Scorpions îşi salută fanii din România, făcând apel la titlul unui hit al lor, "We'll Rock You Like a Hurricane" (vă vom zgudui ca un uragan), şi îi invită la concertul pe care îl va susţine pe 9 iunie, la Zone Arena din Bucureşti, într-un mesaj video, transmis de organizatorii evenimentului.

215 afișări
Imaginea articolului Scorpions, către fanii din România: We'll Rock You Like a Hurricane

Scorpions, către fanii din România: We'll Rock You Like a Hurricane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"De-abia aşteptăm să venim la Bucureşti. Ne place să vă distrăm", au spus aceştia.

Show-ul trupei Scorpions face parte din turneul mondial de adio "Get Your Sting And Blackout World Tour". Turneul este programat să dureze în total trei ani şi cuprinde concerte în toată lumea.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra, celebră în anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You" şi "Wind of Change". De-a lungul carierei sale, formaţia a vândut mai bine de 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Grupul Scorpions, înfiinţat în 1965, are în componenţa actuală cinci muzicieni provenind din ţări diferite, printre care basistul polonez Pawel Maciwoda, în vârstă de 42 de ani, şi toboşarul american James Kottak.

Cel de-al 22-lea album al trupei se intitulează "Sting In The Tail" şi a fost lansat pe 19 martie 2010.

Formaţia a susţinut mai multe concerte în România, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici