Se lansează primul cinematograf drive-in din România

Primul cinematograf drive-in digital din România se lansează pe 1 iulie, urmând să funcţioneze pe întreaga durată a verii şi să le ofere bucureştenilor posibilitatea de a urmări filme din propria maşină.

816 afișări
Imaginea articolului Se lansează primul cinematograf drive-in din România

Se lansează primul cinematograf drive-in din România (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cinematograful drive-in se lansează la Băneasa Shopping City

Băneasa Drive in Cinema va avea o capacitate de peste 300 de maşini, ecranul pe care vor fi proiectate filmele având 23,5 metri lungime şi 10 metri înălţime.

Proiecţia filmelor se realizează pe peretele centrului comercial, prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor în cele mai bune condiţii.

Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale, pe care clienţii o vor putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al maşinii.

Cinematograful drive-in va fi deschis zilnic, după ora 21.00, cinefilii având astfel ocazia să îşi urmărească filmele preferate în aer liber.

Preţul unui bilet la film va fi de 15 lei de luni până joi şi de 20 de lei în weekend. Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletului va fi de 10 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici