Sean Connery a renunţat să-şi mai scrie autobiografia

Actorul scoţian Sean Connery a declarat că nu îşi va mai scrie autobiografia, pentru că din cauza acesteia a avut coşmaruri, informează femalefirst.co.uk.

1 afișare
Imaginea articolului Sean Connery a renunţat să-şi mai scrie autobiografia

Sean Connery a renunţat să-şi mai scrie autobiografia

Starul în vârstă de 77 de ani plănuia să ofere o imagine reală şi corectă asupra vieţii sale, pentru că se săturase să citească "minciuni despre el" prezentate în alte biografii neautorizate. Un exemplu în acest sens a fost biografia scrisă de prima sa soţie, Diane Cilento, care l-a acuzat pe actor de maltratare şi comportament violent.

Potrivit sursei citate, veteranul a hotărât să renunţe la acest lucru după o serie de nopţi nedormite şi pline de visuri urâte provocate de stresul redactării acestei cărţi.

"Îmi provoca nişte coşmaruri groaznice. Nu cred că sunt făcut pentru introspecţie", a spus acesta.

Sean a mai spus că nu ştie nimic despre sexul opus, deşi trăieşte într-o casă plină de femei - a moştenit cinci nepoate când s-a căsătorit cu cea de-a doua soţie, Micheline-.

"Ce m-au învăţat femeile? Nimic, dar trebuie să recunosc faptul că mă surprind în fiecare zi. Tinerele din ziua de azi se mişcă şi se schimbă atât de repede încât, câteodată, mi-e greu să ţin pasul", a spus acesta.

În afară de autobiografia sa, Sir Sean Connery  a încheiat anul trecut o înţelegere cu o editură scoţiană pentru a scrie o carte despre părerile lui în ceea ce priveşte Scoţia. Actorul urmează să scrie această carte împreună cu scriitorul şi regizorul Murray Grigor. Romanul va fi un amestec de fragmente din biografia lui Sir Sean şi părerile acestuia în legătură cu istoria Scoţiei. Cartea va beneficia de fotografii de arhivă, iar capitolele ei vor explora umorul, literatura, arta, arhitectura şi sporturile caracteristice Scoţiei, Connery concentrându-se asupra oraşului lui natal, Edinburgh.

Connery şi-a început cariera artistică în anii '60, devenind cunoscut cu rolul agentului secret 007, din celebra serie James Bond. Scoţianul a jucat în multe filme, din genuri foarte diferite, precum "Indiana Jones şi Ultima cruciadă", "Vânătoarea lui Octombrie Roşu", "Cavalerii mesei rotunde", "Liga", "Numele trandafirului", "Capcană pentru hoţ" sau "Incoruptibilii", cu acesta din urmă câştigând premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

În 2006, Sean Connery a fost omagiat de elita Hollywood-ului: Institutul american de film i-a decernat premiul pentru întreaga carieră, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la celebrul teatru Kodak din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici