Sean Connery ar vrea să joace un rol negativ în seria "James Bond"

Actorul scoţian Sean Connery, care a jucat rolul lui James Bond în şapte filme, a declarat că şi-ar dori să aibă un rol negativ în celebra franciză de succes a agentului britanic 007.

31 afișări
Imaginea articolului Sean Connery ar vrea să joace un rol negativ în seria "James Bond"

Sean Connery ar vrea să joace un rol negativ în seria "James Bond" (Imagine:Mediafax Foto)

Actorul în vârstă de 77 de ani şi producătorii seriei "Bond" au purtat o serie de discuţii preliminare de când Daniel Craig a "reînviat" franciza "007", în urmă cu doi ani, cu "Casino Royale", informează dailymail.co.uk.

"Nu m-ar deranja să mă întorc în rolul unui ticălos", a spus acesta. "Însă nu cred că au destui bani să mă plătească", a declarat el.

Sean Connery a debutat în rolul lui James Bond în filmul "Dr No" (1962), şi a continuat cu "Din Rusia, cu dragoste" (1963), "Goldfinger" (1964), "Thunderball" (1965), "A doua şansă" (1967), "Diamonds Are Forever" (1971) şi "Niciodată să nu spui niciodată" (1983).

Actorul spune că a fost atât de impresionat de prestaţia lui Daniel Craig ca "James Bond", încât i-ar plăcea să-i dea replica acestuia într-un rol negativ.

"Cred că Daniel Craig este o alegere minunată", a spus Connery. "Cred că s-au întors la filmul «Bond» mai realist, pentru că nu cred că mai aveau cu ce să depăşească efectele speciale", a adăugat actorul.

Referirea la fani este legată de faptul că Sean a fost plătit pentru primul film "James Bond" cu 50.000 de lire sterline. La cel de-al şaptelea film, în 1983, Connery a primit 3 milioane de lire sterline şi un procent din profituri.

De cealaltă parte, Daniel Craig a primit suma de 30 de milioane de lire sterline pentru a juca în următoarele patru filme ale francizei "James Bond".

Connery a mai spus că, deşi nu a mai interpretat acest personaj de 25 de ani, este încă potrivit pentru rol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici