Sean Connery, noua imagine a liniei de genţi de voiaj Louis Vuitton

Sean Connery va fi noua imagine a liniei de genţi de voiaj a casei de modă franceze Louis Vuitton, fotografiile pentru campania "Core values" fiind realizate de celebra fotografă Annie Leibovitz.

29 afișări
Imaginea articolului Sean Connery, noua imagine a liniei de genţi de voiaj Louis Vuitton

Sean Connery, noua imagine a liniei de genţi de voiaj Louis Vuitton

Sean Connery, care a împlinit recent 78 de ani, a fost fotografiat pe o plajă, în apropierea casei sale din Bahamas, cu o geantă de voiaj Louis Vuitton, realizată din material impermeabil, informează Brand Republic.

Sloganul campaniei, creată de Ogilvy & Mather, susţine: "Sunt călătorii care devin legendă. Insulele Bahamas, 10:07".

Aceasta este a şasea serie de portrete realizate de Annie Leibovitz pentru campania "Core values" a casei Louis Vuitton, care are ca temă călătoria văzută ca o experienţă personală.

Casa de modă franceză face, de asemenea, donaţii organizaţiei Climate Change Project, condusă de câştigătorul premiului Nobel pe 2007, Al Gore, în numele lui Sean Connery.

Printre celelalte celebrităţi care au făcut parte din campania "Core Values" se numără: Andre Agassi şi soţia sa Steffi Graf, actriţa Catherine Deneuve, muzicianul Keith Richards, regizoarea Sofia Coppola şi tatăl său, regizorul Francis Ford Coppola, şi Mihail Gorbaciov, fostul lider al USSR.

"Suntem foarte mândri că un actor atât de talentat a acceptat să participe la campania Louis Vuitton", a declarat Antoine Arnault, director de comunicare al Louis Vuitton.

Campania va debuta pe 30 octombrie.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici