Sean Connery se întoarce pe platourile de filmare (Video)

Veteranul Sean Connery a decis să se întoarcă pe platourile de filmare, după o absenţă de cinci ani, într-un lungmetraj inspirat din "1001 de nopţi", informează corriere.it.

99 afișări
Imaginea articolului Sean Connery se întoarce pe platourile de filmare (Video)

Sean Connery se întoarce pe platourile de filmare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel mai iubit dintre interpreţii personajului James Bond se va întoarce pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Quest of Sheherzade", bazat pe poveştile din "1001 de nopţi". Ultimul film în care a jucat Connery a fost "Liga" (2003).

Actorul în vârstă de 78 de ani, câştigător al unui premiu Oscar pentru rolul din "Incoruptibilii" (1987), va juca în acest film alături de Orlando Bloom.

Starul bollywoodian Celina Jaitley, care va interpreta în film rolul unei prinţese iraniene, este cea care a dezvăluit presei informaţiile.

Filmările sunt programate să înceapă în ianuarie 2009.

Connery şi-a început cariera artistică în anii '60, devenind cunoscut cu rolul agentului secret 007, din celebra serie James Bond.

Scoţianul a jucat în multe filme, din genuri foarte diferite, precum "Indiana Jones şi Ultima cruciadă", "Vânătoarea lui Octombrie Roşu", "Cavalerii mesei rotunde", "În căutarea lui Forrester", "Liga", "Numele trandafirului", "Capcană pentru hoţ" sau "Incoruptibilii", cu acesta din urmă câştigând premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

În 2006, Sean Connery a fost omagiat de elita Hollywood-ului - Institutul American de Film i-a decernat premiul pentru întreaga carieră, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la celebrul teatru Kodak din Los Angeles.

Sean Connery în filmul "Finding Forrester"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici