Sean Kingston a încheiat o înţelegere cu femeia care l-a acuzat de viol

Rapperul american Sean Kingston a încheiat o înţelegere pe cale judiciară cu femeia care l-a acuzat de viol în grup, însă susţine în continuare că este nevinovat.

184 afișări
Imaginea articolului Sean Kingston a încheiat o înţelegere cu femeia care l-a acuzat de viol

Sean Kingston (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Rapperul spune că a ales să încheie o înţelegere cu reclamanta pentru că un proces civil l-ar împiedica să se concentreze total asupra lansării noului său album, care va fi urmată de un turneu de promovare, informează dailymail.co.uk.

Rapperul american Sean Kingston şi garda sa de corp au fost daţi în judecată de o tânără, Carissa Capeloto, care îi acuză că au violat-o, în 2010, într-o cameră de hotel.

Carissa Capeloto, care în prezent are 22 de ani, susţine că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu Sean, dar şi cu garda acestuia de corp şi cu un alt membru din formaţia rapperului, într-un hotel din Seattle, în iulie 2010, după ce aceştia au fumat marijuana şi au băut multă votcă. Capeloto, care i-a dat în judecată pe cei trei, susţine că a fost invitată în camera rapperului pentru a-l cunoaşte, după un show al cântăreţului Justin Bieber, în care a concertat şi Kingston. Ea a spus că, atunci când a ajuns în camera acestuia, artistul o aştepta în pielea goală, în pat. Capeloto mai susţine că a fost violată, în condiţiile în care se putea observa că "este în stare de ebrietate şi nu şi-a dat consimţământul". Aceasta a mai povestit că prietena ei a venit mai târziu în camera de hotel şi a salvat-o. La locul faptei a fost chemată poliţia, iar Capeloto a fost dusă la spital, unde aceasta a spus că a fost tratată pentru rănile de pe corp care dovedeau că a fost violată.

Ea mai povesteşte că viaţa sa a fost distrusă, ea fiind incapabilă să doarmă şi suferind de atacuri de panică.

Capeloto a cerut suma de 5 milioane de dolari ca despăgubiri din partea artistului. Potrivit tmz.com, rapperul i-a plătit o parte din această sumă.

Pe de altă parte, plângerile penale împotriva artistului au fost retrase, după ce poliţiştii au ajuns la concluzia că tânăra nu este destul de credibilă.

Kingston a precizat în documentele depuse în instanţă că actul sexual a fost "100% cu acordul reclamantei".

Sean Kingston, pe numele real Kisean Anderson, s-a născut în Miami, Florida, dar a copilărit în Kingston, Jamaica, după ce s-a mutat acolo la vârsta de 6 ani. Anderson a revenit în Statele Unite ale Americii, în Los Angeles, California, la începutul adolescenţei. A debutat cu single-ul "Beautiful Girls", în mai 2007. Aceasta a stat pe locul 1 în US Billboard Hot 100 timp de trei săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici