Seawolves Bike Fest 2018: Mii de oameni, aşteptaţi la cel mai tare festival pentru bikeri din România. Concerte rock şi o paradă a motocicletelor în Constanţa şi Mamaia | GALERIE FOTO, VIDEO

Câteva mii de persoane sunt aşteptate, în weekend, la cea de-a 11-a ediţie a Seawolves Bike Fest, manifestare dedicată iubitorilor de motociclete, care cuprinde concerte de muzică rock şi blues, dar şi o paradă a motocicletelor în Constanţa şi Mamaia.

1513 afișări
Imaginea articolului Seawolves Bike Fest 2018: Mii de oameni, aşteptaţi la cel mai tare festival pentru bikeri din România. Concerte rock şi o paradă a motocicletelor în Constanţa şi Mamaia | GALERIE FOTO, VIDEO

Seawolves Bike Fest 2018: Mii de oameni, aşteptaţi la cel mai tare festival pentru bikeri din România. Concerte rock şi o paradă a motocicletelor în Constanţa şi Mamaia | GALERIE FOTO

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Cea de-a 11-a ediţie a Seawolves Bike Fest, „cel mai tare festival pentru bikeri din România, la care sunt aşteptaţi mii de bikeri din România şi din străinătate”, după cum îl descriu organizatorii, Seawolves MC, se desfăşoară în perioada 8 - 10 iunie, în aceeaşi locaţie ca şi anii trecuţi, Camping S, din Mamaia Nord, situat pe bulevardul Mamaia Nord.

Scena festivalului va găzdui trupe rock, noi sau consacrate, seri de cover-uri şi rock autohton.

„Aşa cum v-am obişnuit, nu vor lipsi berea rece servită non-stop, concertele pe o scenă adevărată, de zeci de mii de watts, concursurile specifice, parada moto prin staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa, recitalurile folk-rock din fiecare seară de pe plajă, la foc de tabără - recitaluri care se transformă în adevărate petreceri până în zori. În plus, ne vom putea bucura şi de picanteriile specifice unui festival moto: foc de artificii, striptease show şi multe alte surprize”, spun reprezentanţii festivalului.

Potrivit acestora, în fiecare seară, începând cu ora 19.00, vor urca pe scenă trupe rock româneşti şi străine.

Deschiderea oficială a celei de-a 11-a ediţii a Seawolves Bike Fest a avut loc vineri la prânz, iar prima seară a evenimentului a fost dedicată trupelor „tribut”.

Au oferit, astfel, reprezentaţii Rammsturm (tribut Rammstein - Ungaria) Wire (tribute AC/DC), Forevermore (tribut Whitesnake) sau Jawbreakers (tribut Judas Priest).

„În fiecare seară, după clasicul show interzis minorilor, distracţia se va muta pe plajă, la beach bar, unde trupa compusa din Silviu Covaci - voce şi chitară, Ionuţ Micu – tobe, şi Virgil Stoica – bass, va susţine un concert unpplugged, la foc de tabără, cu cele mai cunoscute refrene folk şi rock româneşti şi nu numai”, mai spun organizatorii.

Pentru ziua de sâmbătă a fost programată o paradă a motocicletelor, de la ora 13.00, ce a urmat un traseu prin staţiunea Mamaia până în centrul oraşului Constanţa şi retur, iar seara este dedicată trupelor rock originale, urmând să urce pe scenă Viţa de Vie, Trooper, Fallen Arise, din Grecia, sau trupele moldoveneşti Busola şi Siaj.

Peste 3.000 de persoane s-au strâns, în medie, la ultimele ediţii ale Seawolves Bike Fest.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici