Tatuaje unicat sub formă de şaorma, cranii sau animale de case, prezentate la o expoziţie din Cluj-Napoca | GALERIE FOTO

O artistă care lucrează într-un studio de tatuaje din Târgu-Mureş a prezentat, vineri, la Cluj-Napoca, la o expoziţie internaţională de profil, tatuaje unicat din portofoliul propriu, printre care se numără cele sub formă de şaorma, cranii sau animale de casă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

947 afișări
Imaginea articolului Tatuaje unicat sub formă de şaorma, cranii sau animale de case, prezentate la o expoziţie din Cluj-Napoca | GALERIE FOTO

Tatuaje unicat sub formă de şaorma, cranii sau animale de case, prezentate la o expoziţie din Cluj-Napoca

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Artista Dishy, de la un studio de tatuaje din Târgu-Mureş, a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, la International Tattoo Expo, că a realizat în decursul carierei şi tatuaje sub formă de sushi sau legume pentru nişte bucătari.

„Am prezentat clienţilor o broşură cu circa 100 de tatuaje realizate de către noi, care sunt unicat, deoarece aceasta este o meserie în care nu te repeţi. Oamenii pot vedea ce tatuaje avem în portofoliul nostru. Clientul vine cu ideea lui şi noi desenăm tatuajul după preferinţele sale, combinat cu stilul nostru. Cele mai des întâlnite tatuaje sunt craniile, dar realizăm şi animale de casă, câini, pisici sau chiar o broască ţestoasă. Unui client i-am tatuat o şaormă color, <cu de toate>. Este un băiat, vecin cu studioul nostru, care vinde şaorma la Târgu Mureş şi voia să îşi tatueze ceva şi nu ştia ce. I-am zis, în glumă, că îi fac o şaormă şi a acceptat. Am mai făcut ca tatuaj sushi sau legume, pentru nişte bucătari”, a spus Dishy.

Potrivit acesteia, fiecare artist are ritmul lui, astfel că realizarea unui tatuaj poate dura, în funcţie de complexitate, de mărime şi de client, de la o oră la câteva ore.

”Cele mai des folosite părţi ale corpului sunt, la femei, zona coapsei, pentru tatuaje de mici dimensiuni, urmată de braţe şi picioare”, a afirmat artista.

Dishy lucrează în domeniul tatuajelor de patru ani, cea mai complexă lucrare a sa fiind un tatuaj pe spatele unui client cu o imagine a unui personal feminin din filmul „Suicide squad”.

International Tattoo Expo are loc la Muzeul de Artă Cluj-Napoca în perioada 8 – 10 iunie, la manifestare participând peste 70 de artişti din ţară şi străinătate care vor realiza peste 250 de tatuaje.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici