Sebastian Bach, fostul solist al trupei Skid Row, va juca în serialul "Californication"

Sebastian Bach, fostul solist al trupei Skid Row, va interpreta rolul unui star rock în cel de-al şaselea sezon al serialului "Californication".

290 afișări
Imaginea articolului Sebastian Bach, fostul solist al trupei Skid Row, va juca în serialul "Californication"

Sebastian Bach (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Cântăreţul american va juca rolul unui chitarist, iar scenele în care va apărea Bach au fost filmate săptămâna trecută, informează contactmusic.com.

Sebastian Bach a confirmat aceste informaţii şi a postat pe contul său de pe Facebook o fotografie în care pozează alături de David Duchovny, personajul principal din serial.

"Sunt foarte încântat să joc în acest show TV. Voi interpreta rolul unui chitarist. Rolul este mortal şi interesant şi sunt onorat să joc în al şaselea sezon din «Californication»", a spus muzicianul american.

Sebastian Bach este un muzician canadian, născut pe 3 aprilie 1968, care a devenit celebru în calitate de solist al trupei americane de heavy metal Skid Row. Înfiinţată în 1986, Skid Row a fost un nume de referinţă în rockul nord-american de la sfârşitul anilor '80 şi începutul anilor '90, lansând în această perioadă trei albume de succes ("Skid Row", "Slave to the Grind" şi "Subhuman Race"), care s-au vândut în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. Printre piesele celebre ale trupei se numără "I Remember You", "18 and Life" şi "Youth Gone Wild".

Serialul de televiziune "Californication", care este difuzat şi în România, îl are în rolul principal pe David Duchovny şi prezintă viaţa unui romancier care suferă de un blocaj de inspiraţie şi de o criză a vârstei a doua. Serialul a câştigat un premiu Emmy şi un Glob de Aur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici