SECRETELE RIHANNEI: Cum se menţine în formă cântăreaţa

Cântăreaţa Rihanna, în vârstă de 23 de ani, îşi menţine forma fizică de invidiat făcând sport de trei ori pe săptămână, îmbinând mersul pe bicicletă, alergatul pe bandă, săriturile cu coarda şi săriturile combinate cu flexări ale mâinilor şi picioarelor.

3074 afișări
Imaginea articolului SECRETELE RIHANNEI: Cum se menţine în formă cântăreaţa

Rihanna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Harley Pasternak, antrenorul personal al cântăreţei, a dezvăluit modul în care artista reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat, informează dailymail.co.uk. Recent, la gala premiilor Grammy, Rihanna a afişat un trup intens lucrat şi bine proporţionat.

Potrivit lui Harley Pasternak, Rihanna se antrenează în mod obişnuit de trei ori pe săptămână, câte 25 de minute. Rutina de întreţinere fizică a cântăreţei include mersul pe bicicletă, săriturile cu coarda, alergatul pe bandă şi săriturile combinate cu flexări ale mâinilor şi picioarelor.

Dar când se află într-un loc bun pentru practicarea sportului, cântăreaţa face antrenamente zilnic, cu o durată cuprinsă între 10 şi 30 de minute.

"Ea are o formă a corpului foarte frumoasă în mod natural. Cu persoanele ca ea trebuie să lucrezi doar pentru reutuşuri fine", a mai spus Harley Pasternak.

El a mai spus că cele mai multe dintre exerciţiile fizice pe care le face în mod obişnuit Rihanna pot fi realizate în camera sa de hotel sau în culise, înainte de a începe un show.

"Arată uluitor. Îşi îmbunătăţeşte în mod constant felul în care arată", a mai spus antrenorul.

În ceea ce priveşte dieta sa, cântăreaţa mănâncă multe proteine, inclusiv mâncare pe bază de boabe de fasole. De asemenea, ea încearcă să mănânce de cinci ori pe zi, porţii de mâncare mici.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici