Secretele seducţiei: mirosul natural al pielii şi privirea

Mirosul corporal natural al unei femei este mai atractiv pentru sexul opus decât parfumurile artificiale, iar ceea ce se oglindeşte în ochii unui bărbat spune mai multe decât orice tratat de sexologie.

145 afișări
Imaginea articolului Secretele seducţiei: mirosul natural al pielii şi privirea

Secretele seducţiei: mirosul natural al pielii şi privirea (Imagine:www.csid.ro)

Pentru prima dată, oamenii de ştiinţă au putut valida faptul că nivelul de testosteron al unui bărbat creşte ca reacţie la mirosul corporal natural al unei femei, în perioada în care aceasta este mai fertilă.

Iar felul în care un bărbat priveşte o femeie relevă adevaratele lui intenţii faţă de aceasta, dezvăluie un studiu realizat la Universitatea din Tokyo.

Citeşte mai multe despre aceste secrete ale seductiei pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici