Secretele unui cuplu britanic cu experienţă de 63 de ani: grătarul, ginul tonic şi umorul

Un cuplu britanic care va aniversa 63 de ani de la căsătorie peste câteva zile a dezvăluit secretele relaţiei. Este vorba despre grătar, gin tonic şi umor, au dezvăluit cei doi chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Ambii soţi au peste 90 de ani.

656 afișări
Imaginea articolului Secretele unui cuplu britanic cu experienţă de 63 de ani: grătarul, ginul tonic şi umorul

Secretele unui cuplu britanic cu experienţă de 63 de ani: grătarul, ginul tonic şi umorul

Josephine şi Aubrey Langley care au 90 şi 91 de ani s-au întâlnit în 1958, într-un club de dans din nordul Ţării Galilor. Ei au povestit că prima întâlnire au avut-o în spatele unui cinematograf şi ulterior au decis să se căsătorească.

Relaţia lor a rezistat anilor, iar secretele stabilităţii sunt surprinzătoare. Cuplul care în prezent locuieşte într-o casă pentru vârstnici a relatat, de Ziua Îndrăgostiţilor, că grătarul, ginul tonic şi umorul sunt factorii importanţi ai unei căsătorii reuşite.

„Un soţ care ştie să facă grătar şi să facă un gin tonic excepţional de bun, dar şi un bun simţ al umorului contează”, a spus Josephine Langley, potrivit Sky News.

De Ziua Îndrăgostiţilor, cuplul va primi o cină romantică şi privată, cu şampanie şi trei feluri de mâncare pregătite special de un bucătar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici