Şedinţă foto în lenjerie intimă în faţa hotelului în care a stat Kate Middleton în noaptea dinaintea nunţii

Hotel Goring a fost locaţia în care Ducesa de Cambridge şi-a petrecut ultima noapte ca o Middleton. Angajaţii hotelului au fost primii care au văzut-o pe Kate îmbrăcată în rochia de mireasă, chiar înainte de căsătoria ei cu prinţul William, în aprilie.

1167 afișări
Imaginea articolului Şedinţă foto în lenjerie intimă în faţa hotelului în care a stat Kate Middleton în noaptea dinaintea nunţii

Şedinţă foto în lenjerie intimă în faţa hotelului în care a stat Kate Middleton în noaptea dinaintea nunţii (Imagine: Daily Mail)

De atunci, hotelul a devenit un loc frecventat de familia regală, potrivit Daily Mail.

Însă defilarea modelelor pe jumătate goale, pe treptele de la intrarea hotelului, probabil că a fost o surpriză pentru spectatori.

Fetele, îmbrăcate în lenjerie intimă albă, au purtat pantofi cu toc, ciorapi şi pojartiere, pentru promovarea unei noi game de lenjerie de mireasă M&S, chiar în faţa hotelului în care şi-a petrecut noaptea dinaintea nunţii Kate Middleton.

Colecţia, de inspiraţie vintage, include corsete, sutiene şi corsaje din mătase şi dantelă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici