Şeful Apple, Tim Cook, a văzut un iPhone într-o pictură veche de 346 de ani - FOTO

Tim Cook, directorul executiv al Apple, a paticipat la evenimentul Start-up Fest din Amsterdam, unde a povestit că a văzut într-o pictură un telefon iPhone.

5151 afișări
Imaginea articolului Şeful Apple, Tim Cook, a văzut un iPhone într-o pictură veche de 346 de ani - FOTO

Şeful Apple, Tim Cook, a văzut un iPhone într-o pictură veche de 346 de ani - FOTO

Potrivit Go4it, Tim Cook, directorul executiv al Apple, a paticipat la evenimentul Start-up Fest din Amsterdam. Acolo, fostul comisar european Neelie Kroes l-a întrebat pe şeful companiei americane când exact şi unde a fost inventat iPhone.

„Ştii, am crezut că am ştiut acest lucru până seara trecută. Seara trecută Neelie m-a dus să văd câteva picturi de Rembrandt şi într-una dintre acestea am văzut ceva ce m-a şocat. Era un iPhone”, a glumit Cook.

Pictura la care se referă Cook nu este, de fapt, una realizată de Rembrandt. Este o piesă marca Pieter de Hooch numită „Un bărbat îi dă o scrisoare unei femei într-un salon”. Pictura a fost terminată în 1670.

În tablou se poate observa că scrisoarea arată ca un smartphone. Pictura poate fi admirată la Muzeul Rijksmuseum din Amsterdam.

Primul model iPhone a fost lansat în 2007, pe când Steve Jobs încă mai conducea Apple.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici