SELENA GOMEZ, de nerecunoscut: Cum arată una dintre cele mai frumoase tinere vedete de la Hollywood fără machiaj - FOTO

Cunoscută despre una dintre cele mai atrăgătoare tinere vedete de la Hollywood, Selena Gomez are întotdeauna apariţii de senzaţie pe covorul roşu. Totuşi, actriţa lansată de Disney Channel este aproape de nerecunoscut în imaginile surprinse, săptămana aceasta, la ieşirea dintr-un centru psihiatric din Beverly Hills, California.

21869 afișări
Imaginea articolului SELENA GOMEZ, de nerecunoscut: Cum arată una dintre cele mai frumoase tinere vedete de la Hollywood fără machiaj - FOTO

Selena Gomez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta de 20 de ani apare fără machiaj, cu ochelari şi îmbrăcată într-o bluză largă. Ea pare că a luat în greutate în ultima perioadă, scrie Daily Mail.

Se pare că actriţa a vizitat centrul psihiatric Steven Spielberg din Beverly Hills pentru a discuta despre o potenţială strangere de fonduri.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, a cucerit fani în toată lumea cu "A Year Without Rain". Un follow-up al albumului ei de debut - "Kiss & Tell" -, care a fost recompensat cu aur de Hollywood Records, "A Year Without Rain" i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină.

Născută în Dallas, Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy. De asemenea, Selena Gomez şi-a lansat propria linie vestimentară, Dream Out Loud, şi a devenit ambasador UNICEF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici