"#Selfie", unul din cele mai de succes filme româneşti din ultimii ani,cu peste 80.000 de spectatori

Comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, a atins cifra de 80.908 spectatori şi încasări de 1.107.758 de lei, devenind astfel unul dintre cele mai de succes filme româneşti din ultimii ani, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

735 afișări
Imaginea articolului "#Selfie", unul din cele mai de succes filme româneşti din ultimii ani,cu peste 80.000 de spectatori

"#Selfie", unul din cele mai de succes filme româneşti din ultimii ani,cu peste 80.000 de spectatori

"Mă bucur ca atâţia oameni au ales să vadă «#Selfie», asta este cea mai mare dovadă de încredere pe care o poate primi regizorul unui film din partea spectatorilor: prezenţa lor la cinema. Sper ca această experienţă să crească interesul pentru filmele româneşti. Putem face filme pentru public, exemplul nostru concret arată că este nevoie de comedii, de entertainment", a declarat Cristina Iacob, regizorul filmului.

Săptămâna aceasta, "#Selfie" va avea parte de o proiecţie specială la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) de la Miercurea Ciuc, vineri, de la ora 15.30.

"#Selfie" îşi continuă ascensiunea şi în cinematografe. În prezent, filmul rulează în următoarele cinematografe: în Bucureşti: Grand Cinema&More, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Noul Cinematograf al Regizorului Român; Ploieşti - Cinema City, Cluj - Cinema Florin Piersic, Iaşi - Cinema Republica, Târgu Mureş - Cinema Arta, Craiova - Cinema Modern şi Botoşani - Cinema Unirea, Odobeşti - Casa de Cultură "Constantin C. Giurescu", Slobozia - Cinema Galax, Amara - Grădina de Vară şi Grădina de vară Costineşti.

Cea mai bună lansare românească a anului, primul lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob şi-a convins publicul cu o poveste bine ancorată în realitate şi susţinută de personaje inspirate din generaţia actuală de adolescenţi.

"#Selfie" este povestea a trei proaspăt absolvente de liceu, care, în loc să stea acasă să înveţe pentru bacalaureat, decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel. Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

"#Selfie" este o producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film şi este distribuită în cinematografe de Zazu Film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici