"Sensation - The Ocean of White": Fântâni ce au dansat pe muzică, lumini, efecte pirothenice şi artificii pentru 15.000 de oameni - VIDEO, GALERIE FOTO

Show-ul "Sensation - The Ocean of White", ce a avut loc sâmbătă seară, la Bucureşti, a avut un public de 15.000 de oameni, care au dansat la unison pe muzica celebrilor DJ invitaţi, printre care şi românii GreeG & Onuc de la Pro FM, potrivit unui comunicat al postului.

687 afișări
Imaginea articolului "Sensation - The Ocean of White": Fântâni ce au dansat pe muzică, lumini, efecte pirothenice şi artificii pentru 15.000 de oameni - VIDEO, GALERIE FOTO

"Sensation - The Ocean of White": Fântâni ce au dansat pe muzică, lumini, efecte pirothenice şi artificii pentru 15.000 de oameni (Imagine:Octav Ganea / Mediafax Foto)

Efecte speciale care au încins atmosfera la Romexpo, tone de apă adunate în aproape 50 de fântâni ce au dansat pe muzică, lumini spectaculoase, efecte pirothenice şi artificii, decor special adus din Amsterdam, mingi uriaşe aruncate în public, care îşi schimbau culoarea la fiecare atingere, şi nu în ultimul rând line-up-uri puse de cei mai mari DJ-i din lume au făcut ca 15.000 de oameni îmbrăcaţi complet în alb să danseze la unsion.

Show-ul a îmbinat pe beaturile muzicii şi elemente de teatru şi coregrafie, diferite pe set-ul fiecărui DJ, încântându-i pentru prima dată pe români chiar la ei acasă. Toţi participanţii s-au îmbrăcat exclusiv în alb, singurele lucruri de altă culoare permise fiind încălţămintea şi accesoriile.

Publicul, care a venit special la Romexpo pentru a urmări acest show şi pentru a petrece până dimineaţă alături de Mr White, Pete Tong, Fedde Le Grand, Mauro Picotto, Hardwell şi DJ-ii Pro FM GreeG&Onuc, nu a fost format numai din romani. 3700 de străini au călătorit special pentru a fi prezenţi la "Sensation - The Ocean of White", din Bulgaria, Turcia, Ungaria, Italia, Spania, Grecia, Olanda, Elveţia, Coreea şi Israel.

Pentru prima dată în istoria acestui spectacol, creat în Olanda, la care Pro FM a fost partener media în România, pe scena "Ocean of White" au urcat şi singurii DJ-i români care au fost aleşi să mixeze timp de o oră şi care au pregătit şi o piesă proprie pentru eveniment. DJ-ii Pro FM GreeG & Onuc, pe care ascultătorii îi aud în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 20:00 la 00:00, au trăit astfel una dintre cele mai importante, dar şi emoţionante experienţe din cariera lor, după cum au mărturisit chiar ei.

GALERIE FOTO

"A fost un eveniment foarte bine pus la punct, care ne-a depăşit aşteptările. Atmosfera a fost incredibilă, publicul a fost senzaţional, mai ales la ultima piesă, 'Giselle', care a fost producţie proprie marca Greeg&Onuc, pregătită special pentru acest show împreună cu prietenul nostru Nick Kamarera, căruia îi mulţumim", a spus GreeG, precizând că piesa va putea fi ascultată şi la Pro FM.

Foarte emoţionat după încheierea line-up-ului lor, Marius Onuc adăuga că "este incredibil în primul rând să fii prezentat şi introdus publicului de unul dintre cei mai mari MC din lume, Mr. G". "A fost o super realizare pentru noi şi a fost o seară cu adevărat ...Legalize Joy", încheie DJ-ul ProFM.

Într-un interviu acordat in exclusivitate Ştirilor Pro TV, care va putea fi urmărit duminică, de la ora 19:00, Fedde Le Grand a vorbit despre experienţa traită în cadrul spectacolului de la Bucureşti.

"Ocean of White", care a avut premiera pe 5 iulie 2008 în Amsterdam, este una dintre cele mai grandioase producţii marca Sensation. Peste un million şi jumătate de oameni din 20 de ţări de pe patru continente au participat până acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond şi în care s-au folosit, inclusiv la Bucureşti, 100.000 de litri de apă curentă în fiecare oră din cadrul spectacolului, 120 de cabine de sunet, un decor special construit în aproape o săptămână, de nu mai puţin de 200 de oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici