Serialul de televiziune "Law & Order" a fost anulat, după 20 de sezoane

Celebrul serial de televiziune "Law & Order", difuzat de postul NBC, a fost anulat, după 20 de sezoane, potrivit presei americane de vineri.

70 afișări
Imaginea articolului Serialul de televiziune "Law & Order" a fost anulat, după 20 de sezoane

Serialul de televiziune "Law & Order" a fost anulat, după 20 de sezoane

Potrivit unor surse de pe piaţă, în prezent se poartă discuţii între reprezentanţii NBC şi cei ai serialului TV pentru continuarea acestuia, însă nu a fost luată încă nicio decizie în acest sens.

Reprezentanţii NBC au refuzat să comenteze informaţiile apărute pe site-ul de specialitate www.deadlinehollywood.com, potrivit cărora serialul TV "Law & Order" nu se regăseşte în sezonul 2010/2011 al reţelei de televiziune.

Totodată, site-ul de divertisment E! scrie că serialul a fost anulat şi că echipa acestuia a fost anunţată joi de această decizie.

Ultimul episod din sezonul al 20-lea al serialului va fi difuzat în SUA pe 24 mai.

"Law & Order" este unul dintre cele mai cunoscute şi longevive seriale de televiziune din SUA şi din lume. "Law & Order" a fost nominalizat la numeroase premii din industria televiziunii, fiind recompensat, printre altele, cu un Emmy pentru cel mai bun serial de televiziune, în 1997, cu un trofeu al Screen Actors Guild pentru cea mai bună interpretare masculină (Sam Waterston, în 1999, şi Jerry Orbach, în 2005) şi cu numeroase premii Edgar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici