Serialul "Hannah Montana" se va încheia în 2011

Serialul "Hannah Montana" se va încheia la sfârşitul anului 2011, potrivit unui anunţ al casei de producţie Disney.

227 afișări
Imaginea articolului Serialul "Hannah Montana" se va încheia în 2011

Miley Cyrus, protagonista serialului şi fiică a cântăreţului country Billy Ray Cyrus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serialul pentru adolescenţi, care o are ca protagonistă pe Miley Cyrus, spune povestea unei tinere de liceu care duce o viaţă secretă ca star pop. Serialul, difuzat din anul 2006, are şi o versiune pentru marile ecrane, care a avut record de încasări în Statele Unite anul trecut.

Oficiali ai Disney au anunţat că, după ce se vor termina filmările la noua serie a producţiei, serialul "Hannah Montana" se va încheia. Filmările la ultimul sezon al serialului vor începe luna aceasta şi se vor încheia în martie 2010, cu un episod-eveniment de o oră. Acest sezon din "Hannah Montana" va fi difuzat până la sfârşitul anului 2011.

"Niciodată nu ştii sigur în această industrie... dar în prezent ne pregătim să punem punct după această serie", a spus Adam Bonnett, Senior Vice President Disney Channel.

Miley Cyrus, protagonista serialului şi fiică a cântăreţului country Billy Ray Cyrus, s-a lansat în film şi muzică, după apariţia în acest serial. Ea a fost premiată recent pentru cel mai de succes debut la People's Choice Awards şi urmează să joace în continuare filmului "Sex And The City".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici