Serialul TV "True Blood", adaptat într-un volum de benzi desenate

Popularul serial de televiziune "True Blood" a fost adaptat într-un volum de benzi desenate, lansat miercuri, ai cărui autori consideră că oferă "noi dimensiuni" aventurilor prin care trec chelneriţa Sookie şi prietenii ei vampiri.

54 afișări
Imaginea articolului Serialul TV "True Blood", adaptat într-un volum de benzi desenate

Serialul TV "True Blood", adaptat într-un volum de benzi desenate (Imagine: www.comicbookresources.com)

Conceput ca un roman complementar serialului TV, volumul lansat miercuri se înscrie în acelaşi registru ca şi producţia HBO, a cărei intrigă este marcată de iubire, erotism, umor, mister şi suspans.

Alan Ball, creatorul "True Blood", a creat intriga şi pentru volumul de benzi desenate, împreună cu scenariştii serialului, Elisabeth Finch şi Kate Barnow. Volumul de benzi desenate urmăreşte povestea lui Sookie şi a prietenilor ei care sunt făcuţi prizonieri într-un bar de către o creatură ce începe să ucidă pentru a-şi potoli foamea.

Două versiuni exclusive ale volumului "True Blood #1", având coperte diferite, au fost prezentate la convenţia anuală Comic Con, care a început miercuri în oraşul american San Diego.

Volumele pot fi descărcate atât în format digital, cât şi print, prin intermediul Apple App Store şi Sony Digital Comics.

"True Blood" este creat şi produs de Alan Ball, realizatorul serialului HBO "Sub Pământ SRL" şi câştigător al premiului Emmy. Alan Ball a scris şi primele trei episoade şi a regizat două episoade ale serialului, bazat pe romanul "The Sookie Stackhouse novels", scris de Charlaine Harris.

Din distribuţia serialului fac parte Anna Paquin, câştigătoare a premiilor Oscar şi Globul de Aur, Stephen Moyer şi Alexander Skarsgård.

Graţie unui om de ştiinţă japonez care a inventat sângele sintetic, vampirii s-au transformat, peste noapte, din monştri în cetăţeni obişnuiţi. Seria o prezinta pe chelneriţa Sookie Stackhouse (Anna Paquin), care se simte în siguranţă în preajma vampirilor. Ea priveşte cu bunăvoinţă integrarea vampirilor - mai ales când vine vorba de Bill Compton (Stephen Moyer), un vampir atrăgător, de 173 de ani, care hoinăreşte prin lume. Dar de îndată ce Sookie va fi atrasă într-o serie de mistere legate de sosirea lui Bill în Bon Temps, toleranţa ei va fi pusă la încercare.

Anna Paquin a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar în filmul "Pianul" (1993). De-a lungul anilor, avut roluri convingătoare în filmele "Jane Eyre" (1996), "Amistad" (1997) şi în trilogia "X-men", unde joacă rolul personajului Rogue.

"True Blood", aflat la al treilea sezon, a fost nominalizat la începutul lunii iulie la premiile Emmy, la categoria "cel mai bun serial/ dramă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici