"Serviciul Român de Comedie" revine miercuri la Pro TV - GALERIE FOTO

Emisiunea "Serviciul Român de Comedie" revine în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Pro TV, cu Toni Grecu şi Jojo, Supravieţuitorul, anti-talente şi un nou premier, informează un comunicat al postului de televiziune.

708 afișări
Imaginea articolului "Serviciul Român de Comedie" revine miercuri la Pro TV - GALERIE FOTO

"Serviciul Român de Comedie" revine miercuri la Pro TV

Comedia iese din nou la raport din 29 februarie, când "Serviciul Român de Comedie" revine la Pro TV, în fiecare miercuri, de la ora 20.30. Toni Grecu şi asistenta sa, Gina (Jojo), sunt din nou pregătiţi să le aducă telespectatorilor Pro TV noutăţi din "Clanul Lupilor", aventuri din viaţa Supravieţuitorului, o pleiadă de anti-talente, dar şi un nou premier şi invitaţi surpriză.

Cătălin Neamţu preia ştafeta de la Claudiu Maier pentru a deveni premierul de la SRC. Neamţu îl va parodia de acum în scenetele SRC pe actualul premier, Mihai Răzvan Ungureanu. "Suntem pe fază, nimic nu ne scapă", glumeşte Toni Grecu. "Vă anunţ oficial că avem premier nou şi la SRC, în persoana colegului Cătălin Neamţu. S-a tuns după modelul original, este la cură de slăbire pentru a scăpa de vreo cinci kilograme şi acum se chinuie să poarte şi ochelari de vedere cu dioptrii mari, ca să fie cât mai veridic", mai spune Grecu.

Toni Grecu garantează că şi în acest sezon madam Marga (Jojo) va fi mai în formă ca niciodată în seria "Clanul Lupilor". "Continuăm povestea de unde am lăsat-o sezonul trecut. Titel (Mihai Bobonete) vrea să scape cu orice preţ de madam Marga (Jojo), care nu se lasă, mai ales că i-a luat 15.000 de euro din economiile personale şi nu ştie cum să îi recupereze. Va fi un sezon plin de întâmplări demne de un film de aventură, în care va apărea şi un personaj nou, Abdul Mohamed, un cetăţean sirian, traficant de lână etnobotanică, interpretat de Sergiu Costache. Şi pot să vă mai dezvălui că madam Marga (Jojo) are un nou hit cu coregrafie: renunţă la «ram-pa-pa-pam» şi va cânta «Ai se eu te pego»", dezvăluie şeful de la SRC.

În ediţia din 29 februarie, SRC îl va avea invitat şi pe Maximilian, cel care interpretează piesa "Sophie" şi care va avea parte de o primire de zile mari. "Chiar din prima ediţie începe un nou sezon al rubricii «Românii n-au talent». Facem acest lucru ca să nu mai existe discriminare. De ce românii cu talent să aibă emisiune şi cei fără talent, nu? Concurenţii acestei ediţii inaugurale vor fi: Fuego, care va cânta în premieră emoţionantul cântec «Despodobeşte, mamă, bradul», un hingher din Giurgiu care va lătra şi un ţăran din Răsculata care va cânta varianta proprie a cântecului «Sophie» («Sofisticată, mă») alături de Maximilian, deja celebrul interpret al acestui hit al momentului", mai spune Toni Grecu, care va face parte, alături de Gina (Jojo) şi Costel (Mihai Bobonete), din juriul "Românii n-au talent".

Cât despre schimbarea de look a Monicăi Anghel, care recent a decis, după mulţi ani, să renunţe la brunet în favoarea blondului, Toni Grecu e convins că cea care a inspirat-o în această alegere a fost chiar personajul ei din "Clanul Lupilor", Mioara. "Acum, nu mai are nevoie de perucă pentru acest rol!", glumeşte Toni Grecu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici