"Sex and the city" - încasări de peste 20 de mil. de dolari în prima zi de la lansare

Adaptarea pentru marele ecran a serialului "Sex and the city / Totul despre sex" a avut încasări record în Statele Unite, obţinând peste 20 de milioane de dolari în prima zi de la intrarea în cinematografe, potrivit companiilor New Line şi Warner Bros.

23 afișări
Imaginea articolului "Sex and the city" - încasări de peste 20 de mil. de dolari în prima zi de la lansare

"Sex and the city" - încasări de peste 20 de mil. de dolari în prima zi de la lansare (Imagine: www.ozap.com)

Încasările sunt cele mai bune obţinute vreodată în istoria filmului american de o comedie romantică sau de un film destinat în special publicului feminin, surclasând producţia "The Devil wears Prada / Diavolul se îmbracă de la Prada". În 2006, comedia care le are ca protagoniste pe Meryl Streep şi Anne Hathaway a avut încasări de 9,4 milioane de dolari în prima zi de la intrarea în cinematografe şi de 27,5 milioane de dolari în primul week-end de difuzare, informează site-ul ozap.com.

Încasările filmului "Sex and the city / Totul despre sex" ar putea depăşi încasările obţinute de filmul "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull / Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal", estimat că se va afla pe primul loc în box-office-ul american la finalul week-end- ului.

Sarah Jessica Parker a revenit la personajul care a făut-o celebră, jurnalista Carrie Bradshow, pentru adaptarea cinematografică a serialului de televiziune "Totul despre sex". Alături de ea, pe lângă Chris Noth, în rolul lui Mr Big, şi trio-ul feminin Kim Catrall, Kristin Davies şi Cynthia Nixon, mai apare şi Jennifer Hudson, în rolul asistentei personale a lui Carrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici