Sfaturi pentru o vacanţă cu soare garantat, în ediţia din iunie a revistei Glamour

Nu ţi-ai făcut încă planuri de vacanţă? Revista Glamour are câteva idei numai bune de pus în practică. Spania este locul ideal unde poţi lenevi la soare cu o carte bună în braţe, la care să asortezi un cocktail colorat şi delicios. De la est de Malaga până până la Gibraltar, pe o lungime de peste 150 de kilometri, se întinde Costa del Sol, cea mai vizitată zonă de coastă din Spania.

182 afișări
Imaginea articolului Sfaturi pentru o vacanţă cu soare garantat, în ediţia din iunie a revistei Glamour

Sfaturi pentru o vacanţă cu soare garantat, în ediţia din iunie a revistei Glamour

Datorită peisajelor senzaţionale, popularele staţiuni Marbella, Malaga şi Torremolinos sunt tot timpul pline de turişti. La Marbella nisipul este senzaţional şi apele Mediteranei sunt liniştite tot anul, motive pentru care e cea mai aglomerată plajă din Europa. Tot aici se află una dintre cele mai vestite promenade din Europa: Avenida del Mar. În căutare de distracţii? Alege insulele Mallorca şi Ibiza.

Vrei mai multe tipsuri de vacanţă pentru alte destinaţii precum Grecia, Portugalia sau Australia? Citeşte mai multe în ediţia din iunie a revistei Glamour, care poate fi găsită la toate centrele de difuzare a presei.

  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici