Sfaturi pentru o vară cât mai sănătoasă, în numărul din iunie al revistei "Ce se întâmplă, doctore? "

Hidratare, mişcare, protecţie solară, bronz reuşit, deserturi răcoroase - iată ce propune pentru luna iunie revista "Ce se întâmplă, doctore?" pentru o vară cât mai sănătoasă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

302 afișări
Imaginea articolului Sfaturi pentru o vară cât mai sănătoasă, în numărul din iunie al revistei "Ce se întâmplă, doctore? "

Sfaturi pentru o vară cât mai sănătoasă, în numărul din iunie al revistei "Ce se întâmplă, doctore? "

Vedeta de pe copertă este Andreea Mantea, care se declară o pofticioasă, dar şi o pasionată de bucătărie. Regretă că în copilărie nu a făcut mai mult sport, dar după şedinţa foto pentru revista "Ce se întâmplă, doctore?" s-a hotărât să meargă la fitness

Din noul număr care apare luni pe piaţă, cititorii vor afla şi cum se pregătesc de plajă vedetele de la Hollywood şi ce trucuri aplică pentru a-şi păstra frumuseţea pielii.
Câteva dintre reguli: nu merg la plajă decât după-amiaza, nu stau la soare mai mult de un sfert de oră şi vizitează dermatologul o data la 6 luni.

Alături de protecţia pielii, şi cea a părului face parte dintre regulile obligatorii pentru vacanţă. Aşa că se recomandă folosirea produselor de îngrijire a părului cu factor de protecţie şi consumul din belşug de ceai verde, nuci şi somon pentru o podoabă capilară cu un aspect cât mai sănătos.

Tot în numărul de iunie, Oana Cuzino trece în revistă avantajele şi dezavantajele terapiilor injectabile de înfrumuseţare - toxina botulinica rămâne în topul substanţelor antirid, iar injecţiile de topire a grăsimilor au destule riscuri aşa că medicii recomanda precauţie în folosirea lor.

Şi tot Oana Cuzino îi sfătuieşte pe cititori să consume alimente şi suplimente care conţin enzime, substanţe care favorizează digestia. Secreţia lor scade o data cu vârsta, iar dietele bogate în ananas, castraveţi şi papaya, surse naturale de enzime, pot preveni boli grave şi pot grăbi recuperarea după accidente.

În numărul de iunie al revistei "Ce se întâmplă, dcotore?", se regăsesc de asemenea câteva reţete savuroase de îngheţată cu fructe, alune, miere şi lămâie, alternative naturale la produsele din comerţ care abundă în conservanţi şi coloranţi alimentari.

Dieta vegană este la modă, iar Nadine se declară fan al acestui tip de regim alimentar. L-a descoperit în Los Angeles şi a devenit adepta lui. La sfatul specialiştilor români, consumă legume, fructe, cereale, seminţe, alge şi ciuperci care îi oferă vitamine, minerale şi proteine. A renunţat la zahăr şi l-a înlocuit cu sirop de agave. Un exemplu de viaţă sănătoasă este şi Roxana Vancea care se menţine în formă într-un mod foarte accesibil: merge mult pe jos. Tot ea prezintă tendinţele verii în materie de costume de baie.

La secţiunea Sănătatea, revista "Ce se întâmplă, dcotore?" dedică un articol amplu prevenţiei diabetului, afecţiune de care suferă un milion de români. Astfel, cititorii vor descoperi cum peştele gras, scorţişoara şi merele scad riscul de boală, alături de ceai şi cafea. Şi tot din nuamărul din iunie, ei vor afla ce remedii naturiste fac minuni când vacanţa este dată peste de cap de indigestii alimentare, cistită, constipaţie sau dureri menstruale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici