Shakira a cântat în faţa a 85.000 de spectatori la Madrid

Cântăreaţa columbiană Shakira a susţinut unul dintre cele mai mari concerte din cariera sa, cântând în faţa a 85.000 de spectatori prezenţi sâmbătă seara, la Madrid, în cea de-a doua zi a festivalului Rock in Rio.

103 afișări
Imaginea articolului Shakira a cântat în faţa a 85.000 de spectatori la Madrid

Shakira a cântat în faţa a 85.000 de spectatori la Madrid

Starul columbian a urcat pe principala scenă a festivalului, construită la Arganda del Rey, o localitate aflată la 20 de kilometri de Madrid, în jurul orei locale 1.35, cu 50 de minute întârziere faţă de ora programată.

"Mulţumesc, Spania, că mi-ai permis să mă simt ca la mine acasă. Mulţumesc mult. Nici nu vă puteţi imagina cât de mult vă iubesc", a declarat cântăreaţa în vârstă de 33 de ani, după ce a interpretat trei dintre hiturile sale în limba spaniolă - "Ojos", "Te dejo Madrid" şi "La Tortura".

Shakira, celebră pe plan internaţional graţie unor piese precum "Hips don't lie" şi "Whenever, Wherever", este unul dintre capetele de afiş la cea de-a doua ediţie a Festivalului Rock in Rio Madrid, care a debutat, vineri, cu un concert susţinut de trupa americană Bon Jovi.

Printre ceilalţi artişti aşteptaţi la acest festival se află trupa heavy metal Metallica, dar şi cântăreaţa Miley Cyrus, un adevărat idol pentru mulţi dintre adolescenţi.

Festivalul Rock in Rio a fost înfiinţat în Brazilia în 1985. Alte ediţii din cadrul acestui eveniment muzical de amploare au fost organizate la Lisabona şi Madrid.

La prima ediţie a Rock in Rio, care a fost organizată la Madrid în 2008, au asistat 290.000 de persoane. Pentru acest an, organizatorii au anunţat că mizează pe un public de 320.000 de persoane.

Festivalul continuă şi duminică, 6 iunie, iar alte concerte sunt programate pentru 11 şi 14 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici