Shakira a dansat în mijlocul străzii, în Barcelona - VIDEO

Shakira a a vrut să arate tuturor cât de mult îi place muzica lui Skrillex şi a postat pe internet un videoclip filmat în mijlocul unei străzi din Barcelona, în care dansează pe o melodie a artistului.

1279 afișări
Imaginea articolului Shakira a dansat în mijlocul străzii, în Barcelona - VIDEO

Shakira a dansat în mijlocul străzii, în Barcelona

Shakira a mărturisit recent că este înnebunită de muzica produsă de Skrillex şi a vrut să arate asta tuturor printr-un videoclip filmat în mijlocul unei străzi din Barcelona în care dansează pe melodia "Kyoto".

Videoclipul a fost postat pe canalul de Youtube şi pe contul de Twitter al vedetei.

Skrillex, al cărui nume real este Sonny Moore, a ajuns celebru în ultimii doi ani ca artist care promovează muzica dubstep şi house-ul progresiv. Anul acesta, el a câştigat trei premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici