Shakira a sosit la Bucureşti. Mii de persoane, în Piaţa Constituţiei în aşteptarea concertului

Shakira a sosit la Bucureşti sâmbătă, în jurul orei 17.45, cu un avion care a aterizat pe Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu, cântăreaţa urmând să susţină în seara aceleiaşi zile, de la ora 21.00, un concert în Piaţa Constituţiei.

908 afișări
Imaginea articolului Shakira a sosit la Bucureşti. Mii de persoane, în Piaţa Constituţiei în aşteptarea concertului

Shakira a sosit la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În urmă cu două zile, Shakira a susţinut un concert la Budapesta.

Câteva mii de persoane erau adunate sâmbătă, în jurul orei 19.45, în Piaţa Constituţiei din Capitală, unde urmează să concerteze, de la ora 21.00, cântăreaţa columbiană Shakira, alte câteva mii de persoane aşteptând să intre în spaţiul de desfăşurare a show-ului.

În jurul orei 19.40, pe scena pe care va cânta Shakira a început să concerteze Smiley, care, alături de trupa Bosquito, deschide show-ul vedetei columbiene.

Shakira a sosit la Bucureşti sâmbătă, în jurul orei 17.45, cu un avion privat care a aterizat pe Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu. Vedeta a mers de la aeroport direct în Piaţa Constituţiei.

Concertul Shakirei este primul spectacol în aer liber pe care artista îl susţine, anul acesta, în cadrul turneului "The Sun Comes Out". Concertul de la Bucureşti al vedetei este parte din Emagic Summer Fest.

Shakira se află, sâmbătă, pentru a doua oară în România şi pentru prima dată în Capitală şi promite publicului un concert fascinant din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese din cariera sa.

Echipa cu care Shakira se află la Bucureşti este alcătuită din peste şaptezeci de persoane, printre care se numără cei opt membri ai band-ului său, două dansatore şi un coregraf, make-up artistul şi stilistul personal, precum şi un profesor de franceză ce o însoţeşte la majoritatea concertelor sale.

Tratamentul de care beneficiază Shakira la Bucureşti este unul demn de o adevărată vedetă internaţională. Începând cu felul în care este amenajată cabina şi terminând cu meniul artistei, totul este aranjat în cele mai mici amănunte, de tratament preferenţial beneficiind nu doar artista, ci şi membrii echipei sale. Pentru a crea o ambianţă plăcută, în care artista să se simtă cât mai confortabil, cabina sa a fost decorată cu mobilier de colecţie, lucrat manual: o canapea mare, umplută cu puf de gâscă, două măsuţe de cafea din lemn, scaune şi o oglindă marocană. Din cabina artistei nu lipsesc platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune şi piersici), micile gustări, chipsuri şi bomboane asortate, precum şi ceaiuri de diferite arome, răcoritoare dietetice, apă plată şi nu în ultimul rând bere românească Ciuc Premium. Cinci membri din staff-ul Shakirei sunt vegetarieni, drept urmare din meniu nu lipsesc preparatele de acest tip, cărora li alătură iaurturile naturale, salatele (de roşii, castraveţi, ciuperci) şi dulciurile: prăjituri de casă, ciocolată neagră şi batoane dietetice.

Pregătirile pentru show-ul de sâmbătă au început miercuri, Piaţa Constituţiei fiind închisă în vederea amenajării zonei de concert. Pentru construirea scenei, echipa de producţie a evenimentului a folosit echipament importat din Olanda, transportul acestuia şi al echipei necesitând 13 camioane de mare tonaj şi şase autocare.

Circulaţia este restricţionată în zona Piaţa Constituţiei din Capitală. Astfel, până duminică, între orele 07.00 - 23.00, este restricţionată circulaţia rutieră pe banda I în alveolele de lânga Piaţa Constituţiei, între Bd. Libertăţii şi Bd. Unirii; începând de sâmbătă, orele 13.00 şi până pe 8 mai, orele 6.00, circulaţia rutieră este restricţionată pe Bd. Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunilor Unite, precum şi pe Bd. Unirii între Bd. "I.C. Bratianu" şi Piaţa Constituţiei.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, cunoscută pe plan internaţional sub numele de Shakira, este cântăreaţă, compozitoare, producător muzical, dansatoare şi filantroapă columbiană, care a devenit celebră la începutul anilor 1990. Shakira a câştigat două premii Grammy, şapte premii Latin Grammy şi a fost nominalizată la Globul de Aur, iar albumele ei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial. În 2008, Shakira, singura cântăreaţă sud-americană care a ajuns pe prima poziţie în U.S. Billboard Hot 100 şi în UK Singles Chart, a primit o stea pe celebrul bulevard al starurilor Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici