Shakira cântă pentru copiii săraci din America Latină

Shakira, Ricky Martin şi Miguel Bosé vor cânta duminică, în Ciudad de Mexico şi Buenos Aires, în cadrul a două mari concerte gratuite, organizate pentru sensibilizarea publicului cu privire la sărăcia copiilor din America Latină, iniţiativă susţinută de multimiliardarul mexican Carlos Slim.

23 afișări
Imaginea articolului Shakira cântă pentru copiii săraci din America Latină

Shakira (Imagine: Mediafax Foto)

"Cauza copiilor a fost multă vreme ignorată (...) Este un moment istoric, pentru prima dată artişti, şefi de companii şi intelectuali se vor reuni pentru a lucra în beneficiul" milioanelor de copii, a declarat Shakira în timpul unei conferinţe de presă organizate la Ciudad de Mexico.

Scopul acestor concerte este de a atrage atenţia guvernelor Americii Latine şi de a sensibiliza publicul. "Trebuie ca problema dezvoltării copiilor să fie în sfârşit tratată în mod serios în America Latină", a adăugat cântăreaţa.

Aproape 400.000 de spectatori sunt aşteptaţi la cele două concerte simultane, iniţiativă a Fundaţiei Americii Latine în Acţiune Solidară (ALAS).

Ricky Martin, Juanes, Miguel Bosé vor urca, pe rând, pe scena instalată la Zocalo de Mexico, imensa piaţă din centrul capitalei mexicane, în timp ce Shakira şi grupul portorican Calle 13 se vor afla la Costanera Sur, o mare esplanadă din Buenos Aires. Zeci de artişti latino-americani vor participa la cele două concerte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici