Shakira şi Jennifer Lopez, taxate pentru prestaţia de la Super Bowl. Un bărbat cere daune de 800 de milioane de dolari pentru „imaginile indecente”

Dave Daubenmire, un creştin activist, este decis să dea în judecată NFL, pentru prestaţiile din timpul Super Bowl ale artistelor Shakira şi Jennifer Lopez. Omul vrea şi despăgubiri în valoare totală de 800 de milioane de dolari.

5008 afișări
Imaginea articolului Shakira şi Jennifer Lopez, taxate pentru prestaţia de la Super Bowl. Un bărbat cere daune de 800 de milioane de dolari pentru „imaginile indecente”

Shakira şi J. Lo., taxate pentru prestaţia de la Super Bowl. Un bărbat cere daune de 800 de milioane de dolari pentru „imaginile indecente”

Dave Daubenmire consideră că modul în care s-a desfăşurat spectacolul nu este demn pentru o comunitate creştină, iar impactul este unul foarte mare în contextul în care evenimentul Super Bowl este urmărit, anual, de sute de milioane de oameni. „Sunt de părere că trebuie să mergem în instanţă şi să prezentăm acest aspect. Faptul că am asistat la un asemenea eveniment, mă împiedică să ajung în Împărăţia Cerurilor.” , a afirmat Dave.

Super Bowl este cea mai urmărită competiţie de sport de către fanii din Statele Unite ale Americii. În fiecare an se învârt sute de milioane de dolari pentru reclamele din timpul partidei. În acest an, firmele care au vrut să aibă vizibilitate la sute de milioane de telespectatori au plătit aproximativ 5.6 milioane de dolari pentru 30 de secunde. De la an la an cresc şi audienţele, iar la finala Campionatului Naţional de Fotbal American s-au uitat, potrivit indicatorilor de măsurare a audienţelor, aproximativ 100 de milioane de oameni.

Kansas City Chiefs a câştigat, duminică, ediţia cu numărul 54 a Super Bowl, după ce a învins în finala Campionatului Naţional de Fotbal American (NFL) formaţia San Francisco 49ers, scor 31-20, pe Hard Rock Stadium, din Miami.

Pentru Kansas City Chiefs a fost primul titlu Super Bowl după o pauză de jumătate de secol. De asemenea, echipa condusă de Andy Reid este prima din istoria NFL care câştigă trei jocuri din play-off după ce a fost condusă la 10 sau mai multe puncte, potrivit CNN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici