Shakira vrea să devină mămică

Cântăreaţa pop Shakira a declarat că după lansarea viitorului ei album, prevăzută pentru luna octombrie a acestui an, vrea să se concentreze asupra vieţii de familie, dorindu-şi să devină mămică, informerază accesshollywood.com.

106 afișări
Imaginea articolului Shakira vrea să devină mămică

Shakira vrea să devină mămică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 32 de ani, celebra cântăreaţă columbiană, câştigătoare a două premii Grammy, a făcut această declaraţie în cadrul unui interviu, acordat în reşedinţa ei din Bahamas cotidiaului de limbă spaniolă El Tiempo.

Shakira a mărturisit că, după ce va lansa în luna octombrie noul ei album, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, îşi doreşte să aibă doi copii. De asemenea, ea a mai spus că iubitul său, Antonio de la Rua, îşi doreşte să aibă trei copii.

Pentru moment, actualul "bebeluş" al Shakirei este noul ei single, intitulat "Loba" - termenul spaniol pentru "Lupoaică" -, pe care l-a lansat chiar săptămâna aceasta.

Noul album al Shakirei va fi primul material discografic de la albumul "Oral Fixation", lansat în urmă cu patru ani.

Autoarea hitului "La Tortura", Shakira a câştigat două premii Grammy şi este fondatoarea unei organizaţii pentru ajutorarea copiilor săraci din Columbia. Artista sud-americană este cunoscută şi datorită actelor sale de caritate, donând, în repetate rânduri, sume importante de bani în beneficiul populaţiei sărace din America Latină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici